EKSKURZIJA 6. – 8. razred

V četrtek, 8. 6. 2023, bo za učence 6., 7. in 8. razreda tehniški dan z zaključno ekskurzijo. Odpravili se bomo v Celje z okolico. Tri šolske ure bomo v znanstveno-zabavnem Tehnoparku Celje, nato bo ogled različnih ekosistemov v Tropski hiši. Sledil bo sprehod po starem mestnem jedru in čas za malico, potem še vožnja do Celjske koče, kjer bo možnost spusta po letnem sankališču Bobkart (v primeru dežja sankanje ne bo mogoče in ga bomo nadomestili s kopanjem v Termani Laško).

Odhod izpred šole bo ob 7.10 (učenci, ki se vozijo v šolo z avtobusom iz smeri Veliko Mraševo, nas v spremstvu učiteljice Martine Bobič lahko počakajo na Križaju). Povratek bo predvidoma med 18.30 in 19.00 na Križaj. Starši, prosimo, poskrbite za prevoz domov.

Dejavnosti bodo tudi na prostem, zato naj bodo učenci primerno obuti in oblečeni. Učenci bodo prejeli šolsko malico, v Celju pa bomo obiskali tudi McDonald`s. Ker bo dejavnost cel dan, naj imajo še eno malico s seboj.

Stroški prevoza bodo plačani iz namenskih sredstev Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, vstopnina 9 € za Tehnopark bo poravnana iz sredstev šolskega sklada. Na položnici za mesec junij bo obračunana vstopnina 6 € za Tropsko hišo (in v primeru kopanja še 5,25 € za vstopnino v Termano). Učenci naj imajo s sabo denar za McDonald`s in poletno sankanje (2 €/vožnja).

Lepo vas pozdravljamo!

Branko Strgar, razrednik 6. razreda

Suzana Čuš, razredničarka 7. razreda

Jasmina Sanković, razredničarka 8. razreda

Dostopnost