Projekti

Avtor: | Maj 20, 2019

Vse skupine bodo vključene v naslednje projekte:

–  Album otroka (Otroci ob koncu šolskega leta dobijo mapo z različnimi zapisi, risbicami, fotografijami …)

–  Bralni Palček (Branje od ranega otroštva je ključno za otrokov jezikovni, intelektualni in sploh vsestranski razvoj.)

Čisto okolje – zdravo življenje “Zeleni Nahrbtnik” (Pod okriljem ZPM Krško bomo sodelovali v okoljevarstvenem projektu, kjer bomo imeli možnost sodelovanja med vrtci v Posavju.)

–  Varno s soncem (Projekt poteka v okviru NIJZ. Cilj projekta je ozaveščanje otrok in staršev o posledicah pretiranega izpostavljanja soncu – bivanje na prostem v zgodnjem dopoldanskem soncu.)

 

 

Projekti, ki se bodo izvajali različno po skupinah:

–  Gibalni športni program – Mali sonček (Projekt poteka od 2. leta dalje. Osnovni cilji so razvedrilo, sprostitev in spodbujanje gibanja.)

Gozdni vrtec (Potekale bodo različne dejavnosti v naravnem okolju.)

 

Pomagajmo v svet (Preko spleta bodo komunicirali s skupino otrok v drugi državi. Otroci bodo spoznavali drugačnost, jezik in multikulturnost.)

– Simbioza giba z dedki in babicami (Glavnic cilj je medgeneracijsko druženje.)

– Tek podnebne solidarnosti (Glavni namen teka je, da otroci tečejo v solidarnosti do ljudi v Afriki, ki jih posledice globalnih podnebnih sprememb najbolj prizadenejo.)

Turizem v vrtcu (Otroci bodo spoznavali svoj kraj, znamenitosti v svojem kraju.)

– Zdravje v vrtcu (Cilji projekta so: ozaveščanje dejavnikov tveganja, razvijanje pozitivnih navad, ki vplivajo na zdravje in promocija zdravega načina življenja.)

 

 

Prihajajoči dogodki

  • Ni dogodkov
avgust 2020
PTSČPSN
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« Jul   Sep »