Spoštovani starši.

V prihodnjem šolskem letu bomo zakorakali v tretje leto poskusa uvajanja RaP-a v osnovne šole. V RaP-u si učenci lahko prostovoljno izbirajo dejavnosti, ki so povezave z bivanjem v šoli po obveznem delu v dopoldanskem času ali pa si izbirajo dejavnosti glede na njihov interes.

Za prihodnje šolsko leto smo pripravili nabor dejavnosti, ki si jih lahko ogledate na spletni strani pod zavihkom »Organizacija«, kjer se v meniju RaP nahaja ponudba vseh dejavnosti.

( http://www.os-podbocje.si/files/2020/05/Ponudba.pdf)

Vljudno Vas prosimo, da si ponudbo z vašim otrokom pozorno ogledate. Izbor dejavnosti bomo izvedli preko 1KA ankete, ki Vam jo bodo skupaj s ponudbo posredovali razredniki.

Anketa je sestavljena tako, da vpišete podatke Vašega otroka in razred, ki ga bo obiskoval v prihodnjem šolskem letu in nato poljubno izberete dejavnosti, ki bi jih Vaš otrok rad obiskoval.

Glede na prijave, bomo oblikovale skupine s posameznimi dejavnostmi. V primeru, da se dejavnost, ki ste jo izbrali, ne bo mogla izvajati, Vas bomo obvestili in Vašemu otroku ponudili alternativno izbiro.

Ravnatelj:

Andrej Lenartič, prof.

Dostopnost