Datum: 30. 10. 2020

Spoštovani starši!

Uradnih odločitev Vlade o ukrepih, ki bodo v veljavi naslednji teden, še nimamo. V vrtcu pripravljamo organizacijo dela na podlagi obstoječih ukrepov, ki so trenutno v veljavi, in na to, da bomo vrtci ostali še naprej zaprti za nenujno varstvo. To pomeni, da bo varstvo zagotovljeno le za otroke staršev, kateri opravljajo delo, ki je nujno za nemoteno delovanje lokalne skupnosti, države in družbe ter staršev, ki zaradi narave dela ne morejo opravljati delo na domu.

Prosimo vas, da danes do 13. ure sporočite na elektronski naslov: darinka.tomazin@guest.arnes.si, ali v naslednjem tednu potrebujete nujno varstvo za svojega otroka, oziroma sporočite, da varstva ne potrebujete.

V primeru, da nujno varstvo potrebujete, nam sporočite, kdaj bo otrok prihajal v vrtec in kdaj boste prihajali po njega.

V skladu z navodili boste morali vsi starši, ki potrebujete nujno varstvo za svojega otroka, prinesti podpisani izjavi delodajalca, na podlagi katerih bo vaš otrok lahko obiskoval vrtec. Potrebo po nujnem varstvu morata dokazovati oba starša otroka. Podpisani izjavi nam prinesite do torka, 3. 11. 2020.

Priloženo vam prilagamo tudi Izjavo NIJZ, ki jo izpolnite in nam jo prinesite s sabo v ponedeljek zjutraj.

Za otroke, ki že v tem tednu obiskujejo varstvo in nujno varstvo potrebujejo še naprej, ni potrebno ponovno pridobivati potrdila delodajalcev ter izpolnjevati izjave NIJZ.

V primeru, da pride do spremembe ukrepov in s tem posledično do spremembe pri delovanju vrtca, pa vas bomo o tem obvestili.

Starši, ki boste imeli otroke v času zaprtja vrtca doma, boste oproščeni plačila vrtca.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Priloge:

Dostopnost