Spoštovani starši!

Na podlagi okrožnice MIZŠ bodo vrtci v prihodnjem tednu ostali odprti pod enakimi pogoji kot do sedaj (v zmanjšanem obsegu). To pomeni, da bo varstvo zagotovljeno le za otroke staršev, ki opravljajo delo, ki je nujno za nemoteno delovanje lokalne skupnosti, države in družbe ter staršev, ki zaradi narave dela ne morejo opravljati dela na domu.

Prosimo vas, da do jutri, 6. 11. 2020, do 11. ure sporočite na elektronski naslov: darinka.tomazin@guest.arnes.si, ali v naslednjem tednu potrebujete nujno varstvo za svojega otroka, oziroma sporočite, da varstva ne potrebujete.

V primeru, da nujno varstvo potrebujete, nam sporočite, kdaj bo otrok prihajal v vrtec in kdaj boste prihajali po njega.

V priponki prilagam tudi Izjavo NIJZ in obrazec potrdila delodajalca, ki ju izpolnite in prinesete s sabo v ponedeljek zjutraj oz. do torka, 10. 11. 2020.

Staršem, katerih otroci že v tem tednu obiskujejo nujno dežurstvo, ni potrebno ponovno pridobivati potrdila delodajalcev ter izpolnjevati Izjave NIJZ. Otroka pa vseeno prijavite na zgoraj navedeni elektronski naslov za bivanje v nujnem dežurstvu, če to potrebujete.

Starši, ki boste imeli otroke v času zaprtja vrtca doma, boste oproščeni plačila vrtca.

Hvala za razumevanje in vse dobro vam želimo

Izjava

Potrdilo delodajalca

Dostopnost