Na podlagi okrožnice MIZŠ, vas obveščamo, da se z dnem, 12. 4. 2021, ponovno za vse otroke odpirajo vrtci in osnovne šole. Pravila in omejitve ostajajo v celoti enaka, kot so veljala v tednu pred zaprtjem. To pomeni, da vsi protokoli, ki so veljali za naš vrtec ostajajo še vedno v veljavi. Vzgojiteljice vam bodo jutri posredovale v vednost veljavni protokol, ki se nanaša na posamezno skupino.

Prosimo vse starše, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke, le tako, bomo preprečili, da bi virus prišel v naše prostore.

V navodilih NIJZ je zapisano: “V vrtec lahko pride samo zdrav otrok (brez enega ali več naštetih simptomov oz. znakov kot so: npr. povišana telesna temperatura, zamašen nos/nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, driska, slabost/bruhanje, sprememba vonja in/ali okusa, neobičajna utrujenost, vnetje očesnih veznic tako v blaži kot v težji obliki. V primeru pojava kakršnih koli bolezenskih znakov, ste starši dolžni, da takoj pridete po otroka.”

Okrožnica MIZŠ

Veselimo se ponovnega srečanja z vami in vašimi otroki.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas toplo pozdravljamo.

Darinka Tomažin, pomočnica ravnatelja za vrtec

Dostopnost