Spoštovani starši in učenci in učenke.

Danes je prišel tisti dan, ki smo ga vsi nestrpno čakali. Še poletje je nastopilo v polni meri, saj so temperature visoke, tudi morje vabi….

Pouka v šolskem letu 2020/2021 je z današnjim dnem konec. Šolsko leto, ki smo ga preživeli, je bilo polno izzivov, polno vzponov in padcev, toda zmogli smo vsi skupaj. Vsi si bomo to leto zapomnili predvsem po tem, da smo morali iz danes na jutri preiti na pouk na daljavo. Za vse nas je bila to velika preizkušnja, tako za učitelje, učence in tudi Vas starše, ki se Vam ob tej priliki iskreno zahvaljujem za vso podporo, ki ste jo nudili Vašim otrokom pri delu na daljavo.

Učenci, iskrene čestitke za vse dosežene uspehe, za vsa priznanja, ki ste jih dosegli na različnih področjih. Ponosni smo na vas in vaše dosežke.

Hvala vsem strokovnim delavcem in ostalim zaposlenim na šoli in vrtcu, da ste s skrajno mero potrpežljivosti in strokovnosti doprinesli k temu, da je šolsko leto uspešno zaključeno.

Vsem želim, da naj bodo počitniški dnevi, ki prihajajo najboljši, najdaljši in polni novih dogodivščin. Verjamem, da bodo to najbolj “kul” počitnice.

Ostanite zdravi in pazite nase.

ravnatelj: Andrej Lenartič

Dostopnost